Hip hapje

2
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het knoflookteentje doormidden en wrijf deze over de warme geroosterde sneetjes brood. Doordat het brood nog warm is, kan de knoflook goed intrekken.
  • 2 Smeer de olijfolie gelijkmatig over de sneetjes. Zorg wel dat het ‘brood met olijfolie’ blijft, en geen ‘olijfolie met brood’!
  • 3 Leg op elk geroosterd broodje een plakje mozzarella, een plakje tomaat, een blaadje basilicum en een snufje zout voor de finishing touch.

Hip hapje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Hapjes met brie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinees hapje van eendenborstfilet met mandarijnjus
30 min Snack
Bekijk recept

Koolrabisalade met gegrilde paprika
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept