Pizza Prentanière

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de spekjes, snij de ui klein, snij de champignons in schijfjes, snj ook de tomaten in blokjes, verwijder de pitjes.
  • 2 Stoof de ui glazig, doe er de champignons bij kruid met peper en zout
  • 3 en laat 5 minuten stoven tot de champignons hun meeste vocht hebben afgegeven.
  • 4 Leg het deeg met het bakpapier in het pizzabakblik, smeer de créme fraiche over de bodem, verdeel er de spekjes over, het ui champignonmengsel, verdeel daar de tomatenblokjes over,bestrooi zuinig met oregano en tenslotte met gemalen kaas..
  • 5 Laat de pizza 25 minuten bakken op 220 graden.
  • 6 Smalelijk

Pizza Prentanière is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept