BROOD KERSTSTOL

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 WEEK DE KRENTEN EN ROZIJNEN IN KOM HEET WATER , GIET ZE AF EN LEG ZE OP KEUKENPAPIER . HAK HET GECONFIJT FRUIT. KNEED DE BROODMIX MET 2,5 DL WATER EN RUM . VOEG BOTER TOE EN BLIJF KNEDEN TOT SOEPEL DEEG . VOEG KRENTEN , ROZIJNEN , EN GECONFIJT FRUIT TOE EN KNEED TOT EEN BAL . 20 MINUTEN LATEN RIJZEN EN MAAK DAN EEN ROL VAN HET DEEG EN DUW PLAT TOT 3 CM . MAAK MARCEPEIN TOT ROL EVEN LANG OF HET DEEG.
  • 2 LEG MARCEPEIN IN MIDDEN DEEG EN SLA DEEG ER OVER HEEN .
  • 3 LEG DE STOL ONDER EEN FOLIE OP INGEVETTE BAKPLAAT EN LAAT 40 MINUTEN RIJZEN . VERWARM DE OVEN OP 225 GRADEN EN BAK 30 MINUTEN GOUDBRUIN .
  • 4 LAAT DE STOL AFKOELEN EN BEPOEDER MET BLOEMSUIKER .

BROOD KERSTSTOL is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kerststol
Bekijk recept
Kerststol Zonder Gist
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kerststol Uit Duitsland
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Weihnachtsstolle Of Duitse Kerststol
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept