1 WEEK DE KRENTEN EN ROZIJNEN IN KOM HEET WATER , GIET ZE AF EN LEG ZE OP KEUKENPAPIER . HAK HET GECONFIJT FRUIT. KNEED DE BROODMIX MET 2,5 DL WATER EN RUM . VOEG BOTER TOE EN BLIJF KNEDEN TOT SOEPEL DEEG . VOEG KRENTEN , ROZIJNEN , EN GECONFIJT FRUIT TOE EN KNEED TOT EEN BAL . 20 MINUTEN LATEN RIJZEN EN MAAK DAN EEN ROL VAN HET DEEG EN DUW PLAT TOT 3 CM . MAAK MARCEPEIN TOT ROL EVEN LANG OF HET DEEG.
2 LEG MARCEPEIN IN MIDDEN DEEG EN SLA DEEG ER OVER HEEN .
3 LEG DE STOL ONDER EEN FOLIE OP INGEVETTE BAKPLAAT EN LAAT 40 MINUTEN RIJZEN . VERWARM DE OVEN OP 225 GRADEN EN BAK 30 MINUTEN GOUDBRUIN .
4 LAAT DE STOL AFKOELEN EN BEPOEDER MET BLOEMSUIKER .