BROOD BOERENBROODJES

4
180 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 MENG ALLES IN BROODMACHINE TOT EEN GLAD MENGSEL . BOL OP EN LAAT 20 MINUTEN RUSTEN . VERDEEL HET DEEG IN BOLLETJES VAN 150 GR DAT IS PERFECT VOOR 2 PERSONEN . LAAT DEEG NU 45 MINUTEN RUSTEN ONDER EEN DOEK TOT HET VERDUBBELD IS . STROOI BLOEM OVER DE BROODJES , LEG ZE OP DE BAKPLAAT EN LAAT 20 MINUTEN BAKKEN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 220 GRADEN.

BROOD BOERENBROODJES is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept