BROOD ZUURDESEMPISTOLETS

8
180 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 MENG ALLE INGREDIENTEN VOOR DE ZUURDESEM EN LAAT 4 DAGEN AFGESLOTEN STAAN OP KAMERTEMPERATUUR TOT ER BELLEN OP STAAN . GIET DOOR ZEEF EN DUW DE ROZIJNEN GOED UIT. VERMENG GEZEEFDE VLOEISTOF MET 500 GR BLOEM EN KNEED . DIT IS DE ZUURDESEM VOOR JE BROOD. MAAK MOOI GLAD DEEG EN LAAT 1 UUR RUSTEN. DRUK PLAT EN MAAK DRIEHOEKJES UIT HET DEEG. LEG OP BAKPLAAT EN LAAT 1 UUR RIJZEN . BESTROOI MET ROGGEBLOEM EN BAK 15 MINUTEN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 230 GRADEN.

BROOD ZUURDESEMPISTOLETS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept