BROOD CATALAANSE SCHOENTJES

4
180 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 KNEED HET DEEG TOT EEN GLADDE MASSA EN LAAT ONDER EEN DOEK 20 MINUTEN RUSTEN . VERDEEL HET DEEG IN BOLLETJES VAN 40 GR EN LAAT OPNIEUW 20 MINUTEN RIJZEN . ROL DE BOLLETJES UIT TOT JE TWEE PUNTJES HEBT. LEG ZE OP BAKPLAAT EN LAAT RIJZEN TOT ZE VERDUBBELD ZIJN . BESTROOI MET BLOEM EN SNIJ ZE IN AAN DE BOVENKANT. BAK 15 MINUTEN TOT ZE GOUDBRUIN ZIJN IN VOORVERWARMDE OVEN OP 220 GRADEN.

BROOD CATALAANSE SCHOENTJES is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Een Gezond Rupsje.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept