1 Lekkere gevulde broodjes met gehakt, paprika, rode peper en kruiden. Je kan deze broodjes serveren als uitgebreide lunch of als een simpele hoofdmaaltijd met een salade erbij.Ideaal voor een luie zaterdag of als je wat minder tijd of zin hebt om te koken en toch snel iets lekkers op tafel wilt zetten.
2 En... ideaal om die paar champignons of ????? erin op te werken.
3 Dit broodje vraagt om CREATIVITEIT.
4 Als je afbakbroodjes gebruikt, begin je met het voorverwarmen van je oven volgens de bereidingswijze. Vervolgens snijd je de rode ui, de paprika en de rode peper in kleine stukjes.
5 Breng daarna het gehakt op smaak met de koriander, nootmuskaat en een snufje zout/peper. Giet een scheutje olie in een pan en bak het rode uitje met de paprika en rode peper aan.
6 Ondertussen snijd je de kapjes van de broodjes en hol je de broodjes uit met een lepel of met je handen.
7 Na ongeveer 5 minuten voeg je het gehakt toe en bak je deze rul. Zodra het gehakt gaar is, voeg je de tomatenpuree toe en bak je deze ongeveer 1 a 2 minuten mee. Vul de gebakken broodjes met het gehaktmengsel en serveer deze met een beetje verse peterselie.