Zelf de allerlekkerste croutons maken

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Croutons maken elke salade beter, dus waarom zou je ze niet zelf maken?! Strooi ze over een verrukkelijke Ceaser salade of door een heerlijke Italiaanse panzanella (broodsalade), puur genieten!
  • 2 De sleutel tot succes bij het maken van croutons is het gebruiken van OUD brood. Vers brood bevat (te) veel vocht waardoor ze minder snel droog worden. Verwarm je oven voor op 130 graden en snijd een brood of broodsnedes in de vorm van croutons. Leg ze op een bakplaat en bak minstens 10 minuutjes of totdat ze volledig zijn uitgedroogd. Heb je toch vers brood gebruikt? Draai dan na 15 minuten de oven uit en laat ze er de rest van de dag of nacht in liggen.
  • 3 Geef je croutons extra smaak door ze te besprenkelen met olijfolie, je favoriete kruid of bak stukjes knoflook mee.

Zelf de allerlekkerste croutons maken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Sangria met port, koffiebonen en vanille
10 min Snack
Bekijk recept
Pita varkensfilet met groenten
15 min
Bekijk recept