Hesp - kaasbrood

6
70 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vet een broodvorm ( inhoud
  • 45 dl ) in en bedek de bodem met bakpapier .
  • 2 Zeef de bloem , het bakpoeder , het zout en het paprikapoeder boven een grote mengkom en kneed de boter er met je vingertoppen door tot fijn broodkruim en voeg de hesp en de kaas erbij .
  • 3 Meng de eieren en de melk door de droge ingrediënten tot een stevige massa en doe het deeg in de vorm .
  • 4 Bak het brood 1 uur in een voorverwarmde oven op 180°C tot het mooi gerezen en goudbruin is .
  • 5 Laat even koelen in de vorm ( 5 tal min ) , stort uit op een rooster en laat dan volledig afkoelen alvorens aan te snijden .
  • 6 Best de dag zelve eten , niet lang houdbaar ( max 2 dagen ) .
  • 7 Eet smakelijk :)

Hesp - kaasbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep Met Bosuitjes En Kaasbrood
20-30 min -
Bekijk recept
Uiensoep Met Bosuitjes En Kaasbrood
10-20 min -
Bekijk recept
Kaasbrood Met Uiensoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pita met omelet, champignons en gekookte hesp
20 min
Bekijk recept
Risotto met champignons, pancetta en truffelolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp met prei en hesp
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Smoske hesp
10 min
Bekijk recept