Italiaanse stokbroodsnack van de BBQ

4
7 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een heerlijke snack om bij je BBQ te serveren en ook nog zo klaar.
  • 2 Snijd de stokbroden net niet helemaal door in plakjes. Besmeer de binnenzijde van de inkepingen met pesto. Snijd de bollen mozzarella in zo dun mogelijke plakjes. Stop deze plakjes ook in de inkepingen, duw ze er zo ver mogelijk in anders bestaat de kans dat de mozzarella er uit gaat lekken. Wikkel de gevulde stokbroden in aluminiumfolie en leg ze ongeveer 7 min op de bbq totdat ze lichtbruin zijn en de mozzarella gesmolten is.
  • 3 Ook lekker met een andere kaas en besmeerd met knoflookolie.
  • 4 met dit recept kun je alle kanten op. Dus laat de fantasie maar werken.
  • 5 BRON: Leuke recepten. Aangepast.

Italiaanse stokbroodsnack van de BBQ is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept