Meergranenbrood

4
120 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -Voeg de ingrediënten samen en kneed ongeveer 20 min of kneed in kneedmachine .
  • 2
    - Dek het deeg af en laat 40 min rijzen in een oven van 35 graden .
  • 3
    - Kneed het deeg opnieuw gedurende een 3 tal minuten .
  • 4
    - Bol op en leg het in een vorm .
  • 5
    - Laat terug afgedekt 40 min rijzen in de oven van 35 graden .
  • 6
    - Neem brood uit de oven , laat afgedekt staan en verwarm de oven nu op 200 graden .
  • 7
    - Bak het brood nu af gedurende 30 min .
  • 8
    - PS bij droge gist mag men maar 11gr gebruiken
  • 9
    - Smakelijk

Meergranenbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stevige ham-kaas tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranentosti met rookvlees
15 min
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stevige ham-kaas tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranentosti met rookvlees
15 min
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept