Bruschette met salsa

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sjalotje pellen en snipperen.
  • 2 Bosuitje in ringetjes snijden.
  • 3 Avocado schillen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
  • 4 Tomaatjes wassen, halveren en zaadjes met vocht in kommetje scheppen.
  • 5 Azijn, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper naar smaak aan tomatenvocht toevoegen en tot dressing kloppen.
  • 6 Tomaatjes in reepjes snijden.
  • 7 Sjalot, bosui, avocado, tomaat en tuinkers door dressing scheppen en 30 minuten laten staan.
  • 8 Lekker met gegrilde ciabatta.

Bruschette met salsa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept