Zoek
Bruschette met salsa
4
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 Sjalotje
1 avocado
1 bakje cherry tomaten
2 theelepels witte wijnazijn
4 eetlepels olijfolie
beetje tuinkers
1 bosuitje
peper
zout
Bereiding
1
Sjalotje pellen en snipperen.
2
Bosuitje in ringetjes snijden.
3
Avocado schillen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
4
Tomaatjes wassen, halveren en zaadjes met vocht in kommetje scheppen.
5
Azijn, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper naar smaak aan tomatenvocht toevoegen en tot dressing kloppen.
6
Tomaatjes in reepjes snijden.
7
Sjalot, bosui, avocado, tomaat en tuinkers door dressing scheppen en 30 minuten laten staan.
8
Lekker met gegrilde ciabatta.
Bruschette met salsa is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min
Snack
Bekijk recept
Pistachepesto en paprikaspread
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept