Pizza marinara met rode peper & paprikasaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 graden. Haal de bodems uit de verpakking en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Pel de uien en snijd ze in smalle ringen. Was en halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten, snijd een halve paprika in smalle repen en de rest in kleine stukken. Was de tomaten en snijd ze in partjes. Haal de peterselieblaadjes van de stelen en hak ze fijn. Snijd de surimi sticks in vier.
  • 2 Verdeel de saus en de helft van de peterselie over de pizzabodem. Leg de stukjes surimi, de uiringen en reepjes paprika erop. Strooi de kaas erover. Bak de pizza in de hete oven in ca. 10 minuten bruin, gaar en krokant. Meng de partjes tomaat met de stukjes paprika, peterselie en de dressing.
  • 3 Snijd de pizza in 4 stukken, leg ze op borden en serveer de salade erbij.

Pizza marinara met rode peper & paprikasaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept