Bruschet­te met pad­den­stoe­len­ta­pe­na­de

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de ciabatta in sneetjes van
  • 15 cm dik. Besprenkel beide kanten van het brood met 1 el olie en bestrooi met het zeezout. Bak de sneetjes brood (bruschette) op een rooster in de oven in 6 min. goudbruin en krokant.
  • 2 Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en sjalot 2 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Neem de pan van het vuur en laat iets afkoelen.
  • 3 Doe het paddenstoelenmengsel, de olijven, het citroensap en zout in de keukenmachine en maal fijn. Schep de bieslook erdoor. Doe de paddenstoelentapenade in een kom en serveer met de bruschette. Schep een beetje crème fraîche op de bruschette met tapenade.

Bruschet­te met pad­den­stoe­len­ta­pe­na­de is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept