Pizza

4
95 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tomatensaus:
  • 2 Met 2 eetlepels olijfolie de fijngesneden ui en knoflook 5 min. aanbraden. Dan de gepelde tomaten erbij en aan de kook brengen. De italiaanse kruiden met een keukentouw aan elkaar binden en 25min. mee laten koken op een laag vuur. Druk de tomaten stuk en haal de kruiden eruit. Peper en zout toevoegen.
  • 3 Pizza bodem:
  • 4 Bloem, 2 eetlepels olijfolie, zout en suiker samen met 400ml water 10 minuten kneden. Daarna in 4 bollen verdelen en bestuiven met bloen. Minimaal een uur op een warme plaats laten rijzen.
  • 5 Bereiden:
  • 6 Oven op 220 graden. Bollen uitrollen tot een dunne bodem. Tomatensaus erover verdelen en daarna de ingrediënten naar keuze erop (pittige chorizo, ui, knoflook, geraspte parmezaanse kaas etc.).

Pizza is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept