Zoek
Broodpudding
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
225 gram oud brood (wit of bruin)
100 gram peperkoek
5 dl melk
170 gram suiker
3 eieren
1 eetlepel cacaopoeder
1 mespuntje kaneel
100 gram rozijnen
1 klontje boter
Bereiding
1
*Breek het brood en peperkoek in kleine stukjes.
2
*Verwarm de melk en giet over de stukjes
3
*laat de keukenrobot of je mixer alles fijn mixen.
4
*Klop de eieren los met een vork en roer door het brood.
5
*Doe de suiker , rozijnen , kaneel en cacaopoeder bij het mengsel.
6
*Bestrijk je bakvorm met boter en doe er je broodmengsel in.
7
*Bak 40-45 minuten in een voorgewarmde oven op 200 graden.
8
*Ik heb er deze keer geen rozijnen en kaneel ingedaan , dit kan je kiezen naar eigen smaak
Broodpudding is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Broodpudding met appel
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Broodpudding met appel
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept