STOKBROOD MET TOMATENPESTO

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ui en snijd hem in grote stukken. Was de tomaten en snijd ze in blokjes. Rasp de parmezaanse kaas. Doe alles in een blender, samen met de pijnboompitten, de olijfolie en de oregano. Mix tot een homogene pesto. Snijd het stokbrood in sneetjes en besmeer elk sneetje met een dikke laag tomaten-parmezaanpesto. Werk af met wat tuinkers.

STOKBROOD MET TOMATENPESTO is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met bloemkool en tomatenpesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane burger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept