Zoek
Bruchetta met pesto di Ricotta
4
0 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 sneetjes ciabatta
150 g kant-en klaar gegrilde, gemengde groenten op olijfolie zoals aubergines, courget
1 potje Bertolli Pesto di Ricotta
8 plakjes mozzarella
Bereiding
1
Neem de groenten uit de olie en laat ze uitlekken in een zeef.
2
Rooster de sneetjes brood heel licht en besmeer met pesto. Beleg met de verschillende groenten en dek af met 1 plakje mozzarella.
3
Schuif de broodjes ongeveer 1 minuut onder de hete grill zodat de kaas juist opwarmt en serveer.
Bruchetta met pesto di Ricotta is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle strandburgers
10 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bruschetta cherrytomaat en Parmezaan
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruchetta Met Parmaham
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruchetta Met Gebakken Tomaat
20-30 min -
Bekijk recept