1 Pel en snijd de uien in halve ringen. Laat de ananasstukjes uitlekken, vang het vocht op en snijd de ananas klein.
2 Verhit de helft van de Solo Vloeibaar in een pannetje en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak de uien en de ananas hierin 5 minuten op een laag vuur. Voeg het ananasvocht, wat peper en zout toe en kook tot het vocht bijna is verdampt. Laat de uienchutney een beetje afkoelen.
3 Verhit ondertussen de rest van de Solo Vloeibaar in een grote pan. Bestrooi de biefstukjes aan beide kanten met wat peper en zout en bak ze in ca. 3 minuten aan beide kanten goudbruin.
4 Besmeer de boterhammen met Planta met boter. Meng de sla met bietjes en de dressing.
5 Neem 4 borden. Beleg elke besmeerde boterham met een warm biefstukje en leg daarop een boterham met de besmeerde kant naar beneden. Verdeel de (warme of koude) uienchutney erover. Schep de salade ernaast.
Boterhammetjes met steak minute, salade en bietjes is een recept van Solo Open Kitchen