Bruschetta

8
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng in een schaaltje de stukjes tomaat, gesnipperde ui en de basilicum goed door elkaar. Breng het mengsel op smaak met vers gemalen peper. Snijd de baguette in 16 stukjes. Leg deze in de voorverwarmde oven en bak ze krokant in ongeveer 5 minuten. Haal ze daarna uit de oven en laat ze op een groot bord ongeveer 5 minuten afkoelen. Pers de teentjes knoflook uit en wrijf ieder sneetje brood in met de geperste knoflook. Verdeel daarna het tomatenmengsel over de broodjes. Dit hapje smaakt het lekkerst wanneer je het meteen serveert.

Bruschetta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept