1 De bereiding van deze croques is erg simpel .Smeer een boterham in met kruidenkaas en beleg met een plakje gerookte zalm. Leg er een andere boterham overheen. Smeer de buitenzijde van de bovenste boterham in met boter.
2 Bak aan beide zijden goudbruin en knapperig
3 CROQUES MEDITERRANEES:
4 Beleg een snee brood met een dikke plak prosciutto, een tweetal zongedroogde tomaatjes en enkele blaadjes rucola.
5 Rasp de parmezaanse kaas erover en leg een ander stuk brood erop. Smeer de buitenzijde van het bovenste stuk brood in met olijfolie.
6 Bak de croques méditerranées aan beide zijden in een pan met olijfolie.
7 Serveren kan met groentegarnituur en een frisse dressing.
8 TIPS:
9 Voor vegetariërs zijn een croque kruidenkaas en croque méditerranée zonder prosciutto ook overheerlijk!1
0 De croques méditerranées kun je ook bakken in olijfolie met Italiaanse kruiden zoals oregano of basilicum.1