Paaskoeken

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De bloem zeven in een kookkom.
  • 2 Kuiltje maken,in het midden een ei toevoegen.
  • 3 De boter verdelen rond de kring.
  • 4 Toevoegen van de suiker en het zout.
  • 5 De gist oplossen in lauw water en toevoegen.
  • 6 Dit alles mixen met de kneders of met de hand.
  • 7 Verder mixen en 1/2 uur laten rijzen.
  • 8 Deeg uitrollen tot 1 cm dikte.
  • 9 Vormen uitduwen,op ingeboterde plaat leggen,insmeren met ei.1
  • 0 1/2 uur laten rijzen,bakken op 220°C gedurende 15 minuten.

Paaskoeken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

paaskoeken-klaaskoeken
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse Paaskoeken
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

paaskoeken-klaaskoeken
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse Paaskoeken
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept