Zoek
Paaskoeken
6
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 kg bloem
1/2 tas suiker
1/2 klp zout
60 gr boter
1 ei
40 gr gist
1/4 l water
Bereiding
1
De bloem zeven in een kookkom.
2
Kuiltje maken,in het midden een ei toevoegen.
3
De boter verdelen rond de kring.
4
Toevoegen van de suiker en het zout.
5
De gist oplossen in lauw water en toevoegen.
6
Dit alles mixen met de kneders of met de hand.
7
Verder mixen en 1/2 uur laten rijzen.
8
Deeg uitrollen tot 1 cm dikte.
9
Vormen uitduwen,op ingeboterde plaat leggen,insmeren met ei.1
0
1/2 uur laten rijzen,bakken op 220°C gedurende 15 minuten.
Paaskoeken is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
paaskoeken-klaaskoeken
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Griekse Paaskoeken
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
paaskoeken-klaaskoeken
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Griekse Paaskoeken
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept