1 doe het water en de gist in de keukenmachine samen met de dooiers
2 Giet hierop de tarwebloem en het bakpoeder en de honing
3 Laat de machine gedurende een drietal minuten mengen
4 Voeg het zout en de op kamertemperatuur gebrachte Solo toe
5 Kneed het deeg gedurende 11 minuten.
6 Maak een bol van je deeg en laat afgedekt met handdoek en plastiekzak rijzen gedurende 15 minuten
7 Deegstukjes afwegen van 80 g en mooi opbollen Hoe minder bloem je gebruikt hoe beter.. Laat afgedekt gedurende 10 minuutjes rusten
8 Strooi aardappelzetmeel op tafel leg je deegstukjes hierop en met behulp van een rolstok rol je de deegstukjes uit tot een ronde vorm van 1 cm dikte.
9 Op met gesmolten solo ingesmeerde bakplaat leggen en afgedekt laten rijzen gedurende een half uurtje.1
0 afbakken in voorverwarmde oven op 220°C (warme lucht) of 230°C boven en onder warmte.1
1 Dit recept leent zich uitstekend om te experimenteren met kruiden die onder de bloem kunnen gemengd worden.