Pannenkoek gevuld met champignons

8
2 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak van het basisrecept 8 grote pannenkoeken. Verwarm de ovengrill voor. Bak 100 gram fijngesneden rauwe ham uit in een koekenpan en voeg 1 gesnipperde ui toe.
  • 2 Bak deze op middelhoge stand circa 4 minuten mee en voeg dan 500 gram fijngesneden champignons toe. Bak op een hoge stand bruin en breng op smaak met Provençaalse kruiden en 1 geperst teentje knoflook.
  • 3 Laat dit mengsel uitlekken in een zeef. Schep er 50 gram grof geraspte Parmezaanse kaas door en verdeel de vulling over het midden van de pannenkoeken. Rol de pan- nenkoeken op en leg ze tegen elkaar aan in een ovenschaal. Bestrooi met nog wat Parmezaanse kaas en gratineer kort onder de ovengrill.

Pannenkoek gevuld met champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept