Gevuld croissantbrood

6
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het deeg uit en snijd de punten los.
  • 2 Leg het deeg met de punten naar buiten in een stervorm op het bakpapier en houd een cirkel open in het midden.
  • 3 Verdeel de hamreepjes over het deeg.Meng de eieren met de bieslook, breng op smaak met peper en verdeel over de ham. Bestrooi met geraspte kaas.
  • 4 Vouw de punten van buiten naar binnen over de vulling.
  • 5 Bestrijk het deeg met het ei en bak het brood in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin. Laat een beetje afkoelen en verdeel het brood in stukken.

Gevuld croissantbrood is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevuld croissantbrood
45 min
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept