Gezond banaanbrood met bosbessen en pecannoten

8
85 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Werk de afgewogen bloem, bakpoeder en zelfrijzend bakmeel met een snufje zout door elkaar.
  • 2 Mix in een andere kom de geprakte bananen, eieren en Griekse yoghurt tot een beslag.
  • 3 Werk de natte ingrediënten door de droge ingrediënten tot een mooi beslag.
  • 4 Roer er dan voorzichtig de bessen doorheen. Doe het beslag over in een cakevorm en bestrooi met de stukjes pecannoten. Zet voor 70 minuten in een oven van 160 graden.

Gezond banaanbrood met bosbessen en pecannoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Meergranenpuntje gezond met bietenspread en komkommer
5 min
Bekijk recept
Koekjes van quinoa & bloemkool
Bekijk recept
Kedgeree met makreel
Bekijk recept
Zoete-aardappel-broccolisoep recept
Bekijk recept