1 Bak het gehakt met 1 el tacokruiden in heel weinig olie bruin, rul en gaar. Haal uit de pan en zet opzij.( uitlekken op keukenpapier)
2 Smoor in dezelfde pan met aanhangend vet de ui en de knoflook zacht. Zet opzij.
3 Halveer de champignons en snij in plakjes en bak ze bruin en gaar in dezelfde pan .
4 Meng alles met elkaar en laat afkoelen.
5 Verwarm de oven voor tot de beschreven warmte op de verpakking van de broodjes.
6 Snij de broodjes aan de bovenkant in een V-vorm in en peuter het kruim eruit. Vul de broodjes met het afgekoelde gehaktmengsel. Leg ze op een
7 ovenschaal met bakpapier en strooi er geraspte kaas overheen.
8 Zet de broodjes in de oven volgens de tijd die op de verpakking staat vermeld.
9 Serveer eventueel met salsasaus en/of een kwak zure room of crème fraîche met wat knoflook, peterselie en geknipte bieslook en snufje zout erdoor heen gemengd.1
0 Is met een groentesoepje vooraf een volwaardige hoofdmaaltijd