Mexicaanse broodjes uit de oven

2
18 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het gehakt met 1 el tacokruiden in heel weinig olie bruin, rul en gaar. Haal uit de pan en zet opzij.( uitlekken op keukenpapier)
  • 2 Smoor in dezelfde pan met aanhangend vet de ui en de knoflook zacht. Zet opzij.
  • 3 Halveer de champignons en snij in plakjes en bak ze bruin en gaar in dezelfde pan .
  • 4 Meng alles met elkaar en laat afkoelen.
  • 5 Verwarm de oven voor tot de beschreven warmte op de verpakking van de broodjes.
  • 6 Snij de broodjes aan de bovenkant in een V-vorm in en peuter het kruim eruit. Vul de broodjes met het afgekoelde gehaktmengsel. Leg ze op een
  • 7 ovenschaal met bakpapier en strooi er geraspte kaas overheen.
  • 8 Zet de broodjes in de oven volgens de tijd die op de verpakking staat vermeld.
  • 9 Serveer eventueel met salsasaus en/of een kwak zure room of crème fraîche met wat knoflook, peterselie en geknipte bieslook en snufje zout erdoor heen gemengd.1
  • 0 Is met een groentesoepje vooraf een volwaardige hoofdmaaltijd

Mexicaanse broodjes uit de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept