peperkoek

8
80 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De gehele eieren goed loskloppen . De bruine suiker , de kruiden en het water mengen met elkaar. De honing bijdoen terug goed mengen . Als laatste de zelfrijzende bloem toevoegen en het geheel nog eens goed mengen onder elkaar tot er belletjes op het deeg komen .
  • 2 afbakken op 175° gedurende een uur . Controleren of het gebak ok is en indien niet op 130° 10 minuten in de warme oven verder laten bakken. Als het gebak klaar is direct uit de vorm halen en in volledig in aluminium folie draaien om uitdrogen tegen te gaan . dit is heel belangrijk !

peperkoek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept