PEPERNOOT-CHOCOROTSJES

10
75 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de melkchocolade au bain-marie en meng de kruidnoten en spekjes erdoor.
  • 2 Schep met behulp van 2 eetlepels bergjes op de bakplaat. Druk de bergjes licht aan zodat ze goed blijven liggen. Laat de pepernootrotsjes circa 30 minuten drogen op een koele plaats.
  • 3 Smelt vervolgens de witte chocolade au bain-marie en sprenkel de chocolade met een vork in strepen over de rotsjes. Laat nog 30 minuten drogen voor het serveren.

PEPERNOOT-CHOCOROTSJES is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocorotsjes.
20-30 min -
Bekijk recept

Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met 'pepernoten' van gehakt
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Pepernotentaart
30-60 min -
Bekijk recept
Wortelsoep Met Pepernoten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept