Amandelkrokant gevuld met kastanjes

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de suiker met de bloem, de amandelschilfers, de solo en het sinaasappelsap en laat het deeg 30 minuten koel rusten.
  • 2 Verdeel in koekjes en laat ze op bakpapier in een op 160° voorverwarmde oven bakken.
  • 3 Laat ze op een rooster afkoelen.
  • 4 Klop de room op, plet de kastanjes en meng beide tot een gladde room.
  • 5 Laat de Porto met het kaneelpoeder op een zacht vuur lichtjes reduceren.
  • 6 Schik de kastanjeroom tussen 2 koekjes op de borden en druppel er de saus rond.

Amandelkrokant gevuld met kastanjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept