Chocoladetaart

12
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren met de suiker goed op. Roer er de Solo onder.
  • 2 Voeg er dan eerst de bloem en dan het cacaopoeder bij.
  • 3 Roer glad met de olie en voeg er als laatste het hete water bij.
  • 4 Giet het deeg in een bakvorm van ongeveer 26 cm diameter en bak 30 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven.
  • 5 Laat op een rooster afkoelen en strooi er de bloemsuiker over.

Chocoladetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept