Zoek
Chocoladetaart
12
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kopje suiker
1 eetlepel Solo vloeibaar
2 kopjes bloem
2 kopjes cacaopoeder
1 kopje kokend water
bloemsuiker
4 eieren
1 kopje arachide olie
Bereiding
1
Klop de eieren met de suiker goed op. Roer er de Solo onder.
2
Voeg er dan eerst de bloem en dan het cacaopoeder bij.
3
Roer glad met de olie en voeg er als laatste het hete water bij.
4
Giet het deeg in een bakvorm van ongeveer 26 cm diameter en bak 30 minuten in een op 200° C voorverwarmde oven.
5
Laat op een rooster afkoelen en strooi er de bloemsuiker over.
Chocoladetaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur-
Nagerecht
Bekijk recept