Zoek
Yoghurtcake met rode vruchten
12
55 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kopje suiker
0.5 flesje Solo Vloeibaar
2 kopjes bloem
gistpoeder
6 eetlepels rode vruchtencompote
4 eieren
1 natuuryoghurt
Bereiding
1
Maak met de suiker, de Solo Vloeibaar, de eieren, de yoghurt, de bloem en het gistpoeder een glad deeg.
2
Giet de helft ervan in een met Solo Vloeibaar ingevette en bloem bestoven bakvorm.
3
Verdeel er de compote over en giet er dan de rest van het deeg bij.
4
Schuif ongeveer 45 minuten in een op 200° voorverwarmde oven.
Yoghurtcake met rode vruchten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min
Snack
Bekijk recept
Yoghurtcake met blauwe bessen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Bekijk recept
Yoghurtcake Met Citroensiroop
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept