Russische cake

12
85 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Splits de eieren en meng de dooiers met de suiker, de melk, de amandelen, de bloem en de Solo tot een glad deeg.
  • 2 Rasp er de gele schil van de citroen bij.
  • 3 Klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout.
  • 4 Spatel ze er voorzichtig onder.
  • 5 Giet het deeg in een hoge bakvorm en schuif ongeveer 1 uur in een op 180° C voorverwarmde oven.

Russische cake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept