Zoek
Russische cake
12
85 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
90 g suiker
100 g Solo Vloeibaar
200 g zelfrijzende bloem
3 dl melk
1 snuifje zout
6 eieren
1 citroen
25 g gemalen amandelen
Bereiding
1
Splits de eieren en meng de dooiers met de suiker, de melk, de amandelen, de bloem en de Solo tot een glad deeg.
2
Rasp er de gele schil van de citroen bij.
3
Klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout.
4
Spatel ze er voorzichtig onder.
5
Giet het deeg in een hoge bakvorm en schuif ongeveer 1 uur in een op 180° C voorverwarmde oven.
Russische cake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept
Stokjesbrood Russische salade
40 min
Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min
Nagerecht
Bekijk recept