Gemberkoekjes

12
57 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kneed de bloem met de suikers, het gemberpoeder, de Solo en een snuifje zout door elkaar tot een glad deeg.
  • 2 Laat 30 minuten rusten in de koelkast.
  • 3 Rol het deeg uit en steek er met behulp van uitsteekvormen figuurtjes uit.
  • 4 Smeer de bakplaat in met Solo Vloeibaar en schik er de koekjes op.
  • 5 Schuif ze in de op 180° C voorverwarmde oven tot ze mooi egaal gebakken zijn.

Gemberkoekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ginger snaps (knapperige gemberkoekjes)
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met gemberkoekjes
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemberkoekjes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemberkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Ginger snaps (knapperige gemberkoekjes)
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met gemberkoekjes
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemberkoekjes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemberkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept