Kaastaart

8
85 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng 125 g suiker met de bloem, Solo en 2 eieren en laat rusten.
  • 2 Laat de rozijnen weken in de rum.
  • 3 Pel en ontpit de appels en snij ze met de gekonfijte sinaasappel in zeer kleine stukjes.
  • 4 Meng ze met de kaas, de eierdooiers en de rest van de suiker tot een glad deeg.
  • 5 Roer er de rozijnen met de rum bij.
  • 6 Klop de eiwitten zeer stevig op en spatel ze erbij.
  • 7 Doe het deeg in de bakvorm en giet er de bereiding met de kaas in.
  • 8 Schuif in een op 180° voorverwarmde oven en laat 40 minuten bakken.
  • 9 Laat afkoelen en werk af met de bloemsuiker.

Kaastaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept