Zoek
Kaastaart
8
85 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g bloem
200 g suiker
75 g Solo
2 eieren
1.5 dl rum
3 appels
bloemsuiker
500 g verse kaas
30 g gekonfijte sinaasappel
75 g rozijnen
6 eieren
Bereiding
1
Meng 125 g suiker met de bloem, Solo en 2 eieren en laat rusten.
2
Laat de rozijnen weken in de rum.
3
Pel en ontpit de appels en snij ze met de gekonfijte sinaasappel in zeer kleine stukjes.
4
Meng ze met de kaas, de eierdooiers en de rest van de suiker tot een glad deeg.
5
Roer er de rozijnen met de rum bij.
6
Klop de eiwitten zeer stevig op en spatel ze erbij.
7
Doe het deeg in de bakvorm en giet er de bereiding met de kaas in.
8
Schuif in een op 180° voorverwarmde oven en laat 40 minuten bakken.
9
Laat afkoelen en werk af met de bloemsuiker.
Kaastaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spek-kaastaart met ui
370 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept
Spek-kaastaart met ui
370 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept