2 Strijk de vorm (20 x 20 cm) in met Solo Vloeibaar en bekleed met bakpapier.
3 Zeef de bloem samen met het bakpoeder en het cacaopoeder.
4 Klop de eieren au bain-marie met de griessuiker op tot een lichtgele gebonden massa. Haal de kom van het vuur en klop verder tot het mengsel is afgekoeld.
5 Spatel langzaam het gezeefde bloemmengsel onder het beslag. Smelt 50 g Solo en giet, in een straaltje, onder voortdurend roerend bij het beslag.
6 Doe het beslag in de vorm en bak ongeveer 30 min. in de voorverwarmde oven.
7 Laat even rusten, haal het uit de vorm en laat afkoelen.
8 Maak de vulling door de rest van de Solo met de gezeefde poedersuiker en het koffie-extract te mengen.
9 Snij de biscuit tweemaal in de lengte open en strijk de helft van de mokkaboter op de onderste plak, leg er de tweede plak op en bestrijk met de rest van de boter. 1
0 Dek af met de derde plak. Zet even koel. 1
1 Smelt de chocolade au bain-marie, zet de biscuit op een rooster en overgiet met de chocolade. Laat opstijven. Werk de taart af met chocoladekrulletjes of andere decoratie.