Kleine wafels met abrikozenjam

8
147 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zeef de patisseriebloem en voeg het zout, de suiker en de dooiers toe. Giet er al kloppend beetje per beetje de melk bij.
  • 2 Smelt de Solo en voeg het bij het deeg. Breng het deeg op smaak met vanille-essence en laat minstens 2 uur rusten.
  • 3 Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig onder het deeg.
  • 4 Bak het deeg in een goed heet wafelijzer.
  • 5 Serveer de wafels op een bord en lepel er abrikozenjam bij.

Kleine wafels met abrikozenjam is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Macaron de Nancy
30 min-
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept