Normandische flensjes

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem, de suiker en het zout in een kom. Maak een kuiltje in het midden.
  • 2 Giet de melk in het kuiltje en voeg de eieren toe.
  • 3 Meng alles tot een homogeen en licht flensjesdeeg.
  • 4 Schil de appelen, haal het klokhuis er uit en snij ze in ringen (niet te dun!).
  • 5 Neem een antikleefpan en bak hierin 5 appelringen met een nootje Solo.
  • 6 Laat de appelringen mooi kleuren.
  • 7 Giet er vervolgens een lepel flensjesdeeg over.
  • 8 Bak het flensje aan de onderkant mooi goudgeel en draai het om.
  • 9 Als het niet lukt om het flensje met de pan om te wentelen, neem dan een bord waarop je het flensje omdraait en laat het daarna weer in de pan glijden.

Normandische flensjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept
Normandische appeltaart
2 uur-
Bekijk recept
Hammetje op Normandische wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept