Chocoladecake

8
85 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm een oven voor tot 160°.
  • 2 Bestrijk een springvorm voor cake van 24 cm diameter met Solo Vloeibaar en bestrooi met bloem.
  • 3 Meng water, Solo, chocolade en suiker in een steelpannetje.
  • 4 Roer op een zacht vuurtje tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen op kamertemperatuur. Zeef de bloem en de cacao samen en roer zachtjes onder het chocolademengsel.
  • 5 Roer de losgeklopte eieren en het vanille-extract er luchtig onder.
  • 6 Giet het mengsel in de voorbereide cakevorm. Bak een uur of tot een priem erin geprikt er droog uitkomt. Laat afkoelen alvorens te ontvormen.
  • 7 Werk af met chocoladekrullen, fruit, room of bloemsuiker.

Chocoladecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept