Zoek
driekoningentaart
8
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eierdooier
80 g Solo Vloeibaar
1 zakje vanillesuiker
1 koffieboon
1 kroontje
2 bladerdeegbodems
150 g amandelpoeder
3 eieren
80 g poedersuiker
Bereiding
1
Warm de oven voor op 180°
2
Meng het amandelpoeder met de Solo, de eieren en de vanillesuiker tot een glad deeg.
3
Verdeel deze bereiding over de ene bladerdeegbodem maar laat de randen vrij.
4
Leg er de boon in.
5
Leg er de andere bladerdeegbodem op en druk de randen goed aan.
6
Smeer de bovenkant met de losgeklopte dooier in en trek met een vork streepjes.
7
Schuif in de oven voor 25 à 30 minuten, tot de taart mooi goudgeel gebakken is.
8
Leg het kroontje op de drie koningen taart, werk af met de poedersuiker.
driekoningentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Driekoningentaart met chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Driekoningentaart met appels
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Driekoningentaart met een verrassende vulling
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Driekoningentaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Driekoningentaart met chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Driekoningentaart met appels
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Driekoningentaart met een verrassende vulling
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Driekoningentaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept