1 Klop de Solo romig, meng er de poedersuiker door en klop er 1 ei onder. Voeg de bloem toe en meng met de vingers tot je een kruimelig deeg bekomt. Vorm een bal, wikkel in plasticfolie en laat een halfuur rusten in de koelkast.
2 Strijk een springvorm van 24 cm diameter in met Solo vloeibaar en bekleed met het uitgerolde deeg.
3 Prik enkele gaatjes in de bodem en zet terug in de koelkast.
4 Verwarm de oven voor op 170°C.
5 Meng het puddingpoeder met de kristalsuiker.
6 Roer er de plattekaas, de mascarpone en de eierdooiers door.
7 Voeg de room toe.
8 Klop de eiwitten tot schuim met de vanillesuiker.
9 Spatel het schuim door het kaasbeslag. 1
0 Pel en halveer de banaantjes, wentel ze door wat suiker en schik ze op de taartbodem. 1
1 Stort er het kaasbeslag op en bak de taart ongeveer 1 uur in de voorverwarmde oven. 1