Zoek
Notencake
12
65 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g Solo
200 g bruine suiker
280 g gezeefde bloem
2 zakjes vanillesuiker
1 zakje bakpoeder
4 eetlepels Solo Vloeibaar
1 eetlepel cacaopoeder
2 eetlepels melk
5 eieren
125 g gemengde noten
Bereiding
1
Doe de in klontjes gesneden Solo in een kom en laat kort smelten in de microgolfoven.
2
Voeg er de bruine en de vanillesuiker bij en klop goed door.
3
Voeg er vervolgens de Solo Vloeibaar, de melk en de eieren bij en klop nogmaals flink door.
4
Schud de gezeefde bloem erbij met het bakpoeder en de cacao.
5
Klop tot een mooi homogeen en glad beslag.
6
Hak de gemengde noten tamelijk grof en voeg ze bij het beslag.
7
Schep het beslag in een langwerpige cakevorm die is bekleed met bakpapier en laat vijftig minuten bakken in een op 180°C voorverwarmde oven.
8
Neem de cake uit de oven en laat vijf minuten rusten alvorens hem te ontvormen.
9
Laat vervolgens afkoelen op een taartrooster.
Notencake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Notencake met porto
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Notencake
30-60 min -
Bekijk recept
Chocolade-Notencake
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Notencake
30-60 min -
Bekijk recept
Notencake met porto
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Notencake
30-60 min -
Bekijk recept
Chocolade-Notencake
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Notencake
30-60 min -
Bekijk recept