Notencake

12
65 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de in klontjes gesneden Solo in een kom en laat kort smelten in de microgolfoven.
  • 2 Voeg er de bruine en de vanillesuiker bij en klop goed door.
  • 3 Voeg er vervolgens de Solo Vloeibaar, de melk en de eieren bij en klop nogmaals flink door.
  • 4 Schud de gezeefde bloem erbij met het bakpoeder en de cacao.
  • 5 Klop tot een mooi homogeen en glad beslag.
  • 6 Hak de gemengde noten tamelijk grof en voeg ze bij het beslag.
  • 7 Schep het beslag in een langwerpige cakevorm die is bekleed met bakpapier en laat vijftig minuten bakken in een op 180°C voorverwarmde oven.
  • 8 Neem de cake uit de oven en laat vijf minuten rusten alvorens hem te ontvormen.
  • 9 Laat vervolgens afkoelen op een taartrooster.

Notencake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Notencake met porto
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Notencake
30-60 min -
Bekijk recept
Chocolade-Notencake
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Notencake
30-60 min -
Bekijk recept

Notencake met porto
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Notencake
30-60 min -
Bekijk recept
Chocolade-Notencake
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Notencake
30-60 min -
Bekijk recept