Zoek
Appelcrumble
8
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kleine appelen (of 3 grote)
1 el kaneel
2 el rietsuiker
100 g solo
120 g bloem
120 g witte suiker
25 g amandelschilfers
Bereiding
1
Schil de appelen en snijd in blokjes.
2
Leg ze in een beboterde ovenschaal. Strooi er de kaneel en rietsuiker over en meng.
3
Smelt de boter.
4
Meng boter, bloem, suiker.
5
Doe het beslag over de appelblokjes.
6
Bestrooi met amandalschilfers.
7
20 minuten in oven op 200 °C
8
serveer warm (koud ook erg lekker hoor)
9
TIP: overheerlijk met speculaasijs
Appelcrumble is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Appelcrumble
20 min
Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
20 min
Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min
Nagerecht
Bekijk recept