Appelcrumble

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appelen en snijd in blokjes.
  • 2 Leg ze in een beboterde ovenschaal. Strooi er de kaneel en rietsuiker over en meng.
  • 3 Smelt de boter.
  • 4 Meng boter, bloem, suiker.
  • 5 Doe het beslag over de appelblokjes.
  • 6 Bestrooi met amandalschilfers.
  • 7 20 minuten in oven op 200 °C
  • 8 serveer warm (koud ook erg lekker hoor)
  • 9 TIP: overheerlijk met speculaasijs

Appelcrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept