brownies

0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2
  • 2Leg een stuk vetvrij papier in het cakeblik,zowel op de bodem als tegen de zijkanten (ongeveer 3 cm hoog).Smeer het papier in met boter.
  • 3
  • 3Breek de chocolade in stukejes (als het een plak is).Smelt de chocolade in een kom in de magnetron(1à2 min. op halve kracht).Voeg de melk en de boter bij de gesmolten chocolade en zet alles nog eens 1 min. in de magnetron.net zolang tot je een glad papje krijgt.
  • 4
  • 5Roer de suiker en de vanillesuiker eronder.
  • 5
  • 6Klop de eieren één voor één bij de rest.
  • 6
  • 7Zeef de bloem boven het deeg en meng.
  • 7
  • 8Schep de gemalen noten erdoor.
  • 8
  • 9Giet het deeg in het bakblik en laat het ongeveer 20min. bakken. Kijk met een mespunt of het beetgaar is.
  • 9 1
  • 0Haal de cake uit de oven en laat het afkoelen in het bakblik.1
  • 0 1
  • 1Snijd de cake voorzichtig in vierkanten van circa 4 cm.1
  • 1 1
  • 2Nu maak je suiker glazuur voor de versiering.Meng enkele druppels heet water metde bloemsuiker tot een glad papje (niet te dun !)1
  • 2 1
  • 3Rol een puntzakje van een stuk bakpapier.Vul het met het suikerglazuur.Knip onderaan een klein puntje van het zakje afen spuit een laagje glazuur op de boven kant van de brownies.

brownies is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept