italiaanse appel/likeur taart

8
70 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Torta di mele della nonna (Grootmoeders appeltaart)
  • 2 Snijd de appels in niet al te grote schijfjes en week ze in een glaasje likeur
  • 3 Meng de bloem met de rozijnen en meng goed. Laat de SOLO boter au bain marie smelten en voeg ze bij de bloem met de overige ingrediënten. Meng alles goed dooreen met een houten lepel. Zorg dat het deeg vochtig is. Voeg daarom wat lauwe melk toe.
  • 4 Boter een bakvorm in met SOLO boter. Vul met de helft van het deeg. Leg er de appelschijfjes op en houd er enkele over. Doe er de rest van het deeg over en leg boven de rest van de appelschijfjes.
  • 5 Bak 1 uur in een oven van 200°C.
  • 6 laat het smaken!

italiaanse appel/likeur taart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept