Warm chocoladetaartje

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de chocola, in kleine brokjes gebroken, met de boter smelten. Sla de eierdooiers met de helft van de suiker schuimig en voeg geleidelijk het meel toe. Sla de eiwitten stijf met de rest van de suiker. Voeg beide mengsels toe aan de chocola en schep luchtig door elkaar. Zet de massa een poosje in de koelkast. (Dit chocolademengsel kan eventueel zelfs een dag van tevoren worden gemaakt.)
  • 2 Beboter 6 vormpjes, bestrooi die met meel en doe het mengsel erin (schenk ze niet te vol, de eieren gaan nog uitzetten). Zet de bakjes ongeveer 7 minuten in een op 170°C voorverwarmde oven. De taartjes zullen vanbinnen nog zacht zijn. Serveer met een muntsausje of met een gekonfijt sinaasappelschilletje.

Warm chocoladetaartje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje voor 2
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje met yoghurtijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidig chocoladetaartje
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelklaarcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept