Chocoladetaart

6
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade met de boter au bain marie. Klop de eierdooiers los met de suiker.Voeg de gesmolten boter en chocolade toe. Klop de eiwitten tot sneeuw. Voeg daarna bloem, eiwitten en vanille toe aan het mengsel. Beboter een bakvorm en giet er het chocolademengsel in. Bak in een niet te warme oven, van 140°C circa gedurende 40 minuten.
  • 2

Chocoladetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept