Zoek
Rabarbertaart
8
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
27 el zelfrijzende bloem
18 el suiker
27 el melk
18 el olie
6 eieren
6 rabarberstengels in stukjes
Bereiding
1
De rabarber schoonmaken en in stukjes snijden.
2
Bloem, suiker, melk, olie en eieren in een kom brengen en met de klopper tot een luchtig deeg bewerken.
3
Rababer met deeg vermengen.
4
Ongeveer 65 min bakken in een voorverwarmde oven op 180°C tot een breinaald droog uit het midden komt
Rabarbertaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept