Witte kaastaart

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Rol het bladerdeeg in een taartvorm (laat het vetvrij papier onder het deeg om de taart makkelijker eruit te halen) en prik de bodem met een vork.
  • 2 Meng in een grote kom de kaas, de suiker, het eigeel, de vanillesuiker en de puddingpoeder.
  • 3 Klop de eiwitten stijf met een snufje zout meng ze zorgvuldig met de kaas.
  • 4 Giet deze bereiding op het bladerdeeg en plaats ongeveer 35 min in de oven.
  • 5 De bovenkant moet een mooie gebruinde kleur krijgen en het mespunt moet er zuiver uitkomen als men er de taart mee doorprikt

Witte kaastaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept