Zoek
Fondanttaartjes
4
17 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 g Solo
2 eieren
75 g rietsuiker
1 eetlepel Solo Vloeibaar om de bakvormpjes te beboteren
110 g pure chocolade
2 eierdooiers
200 g bloem
bloem om de bakvormpjes te bestuiven
Bereiding
1
Doe Solo en chocolade in een kom. Laat 2 minuten op vermogen 750 W in de magnetron smelten.
2
Klop ondertussen de eieren en de eierdooiers in een kom met de suiker tot een romig, lichtgeel mengsel.
3
Schep de chocolade met een spatel door het eimengsel. Voeg de bloem toe en meng alles goed door elkaar.
4
Beboter de bakvormpjes met Solo en bestuif ze met een wolkje bloem. Hou ze ondersteboven en tik ze even aan om de overtollige bloem te verwijderen.
5
Vul de bakvormpjes met het chocolademengsel. Zet ze in de voorverwarmde oven (230 °C) en laat ze 6 tot 7 minuten bakken.
6
De buitenkant van de gebakjes zal een beetje krokant worden, terwijl de binnenkant smeltzacht blijft.
Fondanttaartjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker