Fondanttaartjes

4
17 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe Solo en chocolade in een kom. Laat 2 minuten op vermogen 750 W in de magnetron smelten.
  • 2 Klop ondertussen de eieren en de eierdooiers in een kom met de suiker tot een romig, lichtgeel mengsel.
  • 3 Schep de chocolade met een spatel door het eimengsel. Voeg de bloem toe en meng alles goed door elkaar.
  • 4 Beboter de bakvormpjes met Solo en bestuif ze met een wolkje bloem. Hou ze ondersteboven en tik ze even aan om de overtollige bloem te verwijderen.
  • 5 Vul de bakvormpjes met het chocolademengsel. Zet ze in de voorverwarmde oven (230 °C) en laat ze 6 tot 7 minuten bakken.
  • 6 De buitenkant van de gebakjes zal een beetje krokant worden, terwijl de binnenkant smeltzacht blijft.

Fondanttaartjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker